• Χειμάρας 32, Μοσχάτο, ΤΚ: 18345
  • 2109915100, 2109911070, 6932321119

ΥΔΑΤΟΠΑΓΙΔΕΣ WARNING

Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει τις υδατοπαγίδες warning για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

WWS S2-400   

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

Καλύπτοντας μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών, το μοντέλο S2-400 προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη λύση στη μόλυνση του καυσίμου από το νερό, για κινητήρες υψηλότερης ιπποδυνάμης!

Κατάλληλο τόσο για εφαρμογές βενζίνης, όσο και πετρελαίου, και διαθέτοντας προ-φίλτρο 100 micron, το S2-400 προσφέρει στο σκάφος σας τις απαραίτητες λειτουργίες για αντιμετώπιση των προβλημάτων καυσίμου που δημιουργούνται από νερό/ ακαθαρσίες. Και όλα αυτά, χωρίς περαιτέρω προβλήματα στη γραμμή καυσίμου ή στα υπόλοιπα εξαρτήματα.

Η αγορά έχει κατακλυστεί από διαχωριστές νερού και φίλτρα τα οποία προσφέρουν μια σχετική προστασία κατά του νερού. Παρόλα αυτά, οι εν λόγω μονάδες προκαλούν συχνά σύγχυση λόγω της ανάγκης για τακτική συντήρηση ή αντικατάσταση. Ξεκουράστε το μυαλό σας από τέτοιες έγνοιες με ένα S2-400!

Το Water Warning System, μοντέλο S2-400, αποτελείται από την κυρίως μονάδα – μια υδατοπαγίδα με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό κύκλωμα, αισθητήρες για ανίχνευση της παρουσίας νερού, φωτισμό τύπου LED διπλής ένδειξης (πράσινο-κόκκινο) στο άνω μέρος της μονάδας, καθώς και ρακόρ εισαγωγής και εξαγωγής καυσίμου. Διαθέτει δύο βαλβίδες, μία για γρήγορη και εύκολη εξαγωγή του παγιδευμένου νερού και μία για εξαερισμό, υποβοηθόντας έτσι τη διαδικασία απομάκρυνσης του ανιχνευμένου νερού. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός (καλωδίωση, βομβητής και δύο μεταλλικοί σφιγκτήρες) βρίσκονται εντός συσκευασίας.

Επιπλέον, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις επιδόσεις του κινητήρα σας στο έπακρο, με το ενσωματωμένο, επαναχρησιμοποιήσιμο προ-φίλτρο 100 micron, το οποίο παρέχει την καλύτερη λύση σε ανταπόκριση των υωηλότερων απαιτήσεων φιλτραρίσματος.

Το Σύστημα ενεργοποιείται όταν ανιχνευθεί περίπου 20% συγκέντρωση νερού εντός της υδατοπαγίδας του Συστήματος, όπου το νερό συσσωρεύεται σταδιακά στον πάτο. Αυτόματα, ο βομβητής ηχεί και το LED αλλάζει από “πράσινο” σε “κόκκινο”. Ο χρήστης θα χρειαστεί απλά να απενεργοποιήσει τον κινητήρα για μερικά λεπτά, να απομονώσει το νερό ανοίγοντας τις βαλβίδες αποστράγγισης και εξαερισμού και να συνεχίσει την πλεύση του χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Επιπροσθέτως, χάρη στην ειδική, διαφανή υδατοπαγίδα, γίνεται δυνατός ο έλεγχος των περιεχομένων του περιέκτη και επομένως μπορείτε να απομακρύνετε το νερό χωρίς να διαρεύσσει ούτε σταγόνα καυσίμου!

Προδιαγραφές
Τάση Τροφοδοσίας 12 ή 24 V DC
Κατανάλωση σε ενεργοποίηση 20-30 mA
Κατανάλωση σε αναμονή 3-4 mA
Λειτουργικό Εύρος Θερμοκρασίας (-20) – (+75) °C
Πετρέλαιο ναι
Βενζίνη ναι
Ύψος 17 cm
Πλάτος 8.8 cm
Βάρος Συστήματος 370 g
Βάρος Κουτιού 875 g
Χωρητικότητα Υδατοπαγίδας 400 ml
Μέγιστη ροή 500 LPH
Μέγιστη ροή για Ανίχνευση 150 LPH
Μέγεθος θύρας καυσίμου 3/8 in
Μήκος Καλωδίωσης 4.3/14 m/ft
 

Συσκευασια

  1. Κύρια μονάδα S2-400 (υδατοπαγίδα με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό κύκλωμα και αισθητήρες)
  2. Προ-φίλτρο 100 micron
  3. Καλωδίωση 4.30μ (14 πόδια)
  4. Βομβητής
  5. Δύο (2) μεταλλικοί σφιγκτήρες
  6. Εγχειρίδιο χρήσης (με κουπόνι εγγύησης)