ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Η νέα δραστηριότητα της εταιρίας μας είναι οι ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ, φουσκωτών και πλαστικών κατόπιν συνεννόησης.


ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ  TOHATSU + HONDA R&D

Η Tohatsu Corporation και η Honda R&D Co., Ltd. κατέληξαν σε συμφωνία κοινής ανάπτυξης για ένα σύστημα ηλεκτρικής πρόωσης 4 kW μικρών σκαφών, και οι δύο εταιρείες βρίσκονται επί του παρόντος σε εξέλιξη κοινής ανάπτυξης. Σε αυτήν την εξέλιξη, η Tohatsu είναι υπεύθυνη για τη μηχανική και την περιοχή του πλαισίου, όπως το κιβώτιο ταχυτήτων και την κάτω μονάδα, ενώ η Honda είναι υπεύθυνη για την περιοχή της ηλεκτρικής μονάδας ισχύος και το “Honda Mobile Power Pack”, μια αφαιρούμενη και φορητή μπαταρία που μπορεί να αντικατασταθεί, υιοθετήθηκε για να τροφοδοτήσει αυτό το σύστημα ηλεκτρικής πρόωσης. Η Tohatsu θα πραγματοποιήσει επιτόπια δοκιμή του συστήματος ηλεκτρικής πρόωσης 4 kW και θα συνεχίσει να προσπαθεί για την επίτευξη της ουδετερότητας άνθρακα για το επόμενο μέλλον.


NEA SUZUKI DF 250 KURO

  

Η Suzuki λανσάρει μια νέα έκδοση της εξωλέμβιας της των 250 ίππων. Είναι το DF 250 “Kuro”. Kuro σημαίνει «βαθύ μαύρο» στα Ιαπωνικά. Για να το καταδείξουμε αυτό, ο κινητήρας έρχεται σε μαύρο ματ φινίρισμα που θυμίζει αυτό που χρησιμοποιείται στα σούπερ σπορ αυτοκίνητα. Η θερμική μονάδα “big block” της Suzuki, 4κύλινδρος σχήματος V 55 ° από 4 λίτρα, στην γκάμα των εξωλέμβιων υψηλής απόδοσης του ιαπωνικού κατασκευαστή είναι σίγουρα από τις πιο επιτυχημένες, που χρησιμοποιούνται για τα μοντέλα 300 και 250 HP. Ένας εξαιρετικά αξιόπιστος και αποδοτικός κινητήρας, τεχνολογικά ανανεωμένος χάρη στην αδιάκοπη έρευνα και ανάπτυξη των μηχανικών της Suzuki.

Αυτό το όνομα, υποδηλώνει ότι ο κινητήρας προορίζεται για σπορ χρήση. Για το σκοπό αυτό, το μπλοκ V6 4 λίτρων, 24 βαλβίδων έχει αναβαθμιστεί με νέα ηλεκτρονική χαρτογράφηση που αυξάνει το εύρος στροφών από τις 5.700 rpm στις 6.000 rpm. Οι γρίλιες εισαγωγής αέρα στο καπάκι έχουν επίσης τροποποιηθεί για να παρέχουν καλύτερη παροχή αέρα και ψύξη στον κινητήρα. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κινητήρα είναι πανομοιότυπα με αυτά του DF250.Εκτός από τους νέους αεραγωγούς το πιο ορατό μέρος αυτού του μετασχηματισμού είναι η πλάκα βάσης, με επανασχεδιασμένο σχήμα περιβλήματος παρόμοιο με αυτό που συναντάμε στις εξωλέμβιες αγώνων, για βελτίωση της απόδοσης πλεύσης και αποφυγή σπηλαίωσης.


ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ TOHATSU + ILMOR

Η συνεργασία μεταξύ Tohatsu και Ilmor επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας κορυφαίας σειράς ηλεκτρικών προϊόντων που θα θέσει ένα νέο πρότυπο. Το πρώτο στη σειρά είναι μια εξωλέμβια 6 kW. Αυτή η ηλεκτρική εξωλέμβια προσφέρει ενσωματωμένη κλίση και επένδυση, οθόνη αφής σε στυλ μετρητή για κεντρικές λειτουργίες συστήματος και πολλαπλές παραλλαγές τόσο στους άξονες όσο και στα στηρίγματα. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός στην εξέλιξη της τεχνολογίας θαλάσσιας πρόωσης, καθώς και οι δύο εταιρείες συγκεντρώνουν τις συλλογικές τους δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη ζήτηση για βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις θαλάσσιας μεταφοράς. Αυτή η συνεργασία είναι μια απόδειξη του κοινού οράματος της  Tohatsu Corporation και και της Ilmor Marine για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της θαλάσσιας πρόωσης.


ΟΙ ΝΕΕΣ  TOHATSU 8 / 9.8C EFI ( ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ )

  

 

 

 

 

 

 


 

Η TOHATSU ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ 4,0 kW ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΞΩΛΕΜΒΙΑΣ

    

Ο παλαιότερος κατασκευαστής εξωλέμβιων κινητήρων της Ιαπωνίας, η Tohatsu Corporation, θα παρουσιάσει το πρωτότυπο ηλεκτρικό εξωλέμβιο 4,0 kW στη Διεθνή Έκθεση Σκαφών του Μαϊάμι 2024.

Η ηλεκτρική εξωλέμβια 4,0 kW της Tohatsu έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την Tohatsu Corporation, η οποία εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει το 2025.   “Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τη σειρά ηλεκτρικής πρόωσης Tohatsu”, δήλωσε ο Isami Hyuga, πρόεδρος της Tohatsu Corporation. “Η σειρά ηλεκτρικής πρόωσής μας θα ξεκινήσει με την ηλεκτρική εξωλέμβια 6,0 kW φέτος σε συνεργασία με την Ilmor Marine. Η ηλεκτρική εξωλέμβια 4,0 kW θα ακολουθήσει το 2025. Η Tohatsu έχει δεσμευτεί για μια βιώσιμη σειρά προϊόντων και ανυπομονούμε να συμπεριλάβουμε τώρα τις ηλεκτρικές εξωλέμβιες».  Η ηλεκτρική εξωλέμβια Tohatsu 4,0 kW θα σχεδιαστεί για να παράγει παρόμοια επιτάχυνση με μια τετράχρονη εξωλέμβια Tohatsu 8hp. Σχεδιάζεται να προσφέρεται με χειριστήριο ή τηλεκατευθυνόμενο σύστημα διεύθυνσης με δυνατότητα επιλογής κοντού άξονα 15 ιντσών, μήκους άξονα 20 ιντσών και εξαιρετικά μεγάλου άξονα 25 ιντσών για διάφορους τύπους σκαφών. Η ηλεκτρική εξωλέμβια 4,0 kW θα σχεδιαστεί και θα αναπτυχθεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή για εύχρηστη λειτουργία. Η διαμόρφωση του μοντέλου περιλαμβάνει χειρολαβή αλλαγής ταχυτήτων και γκάζι για διαισθητική λειτουργία. Μια ένδειξη LED στο μπροστινό μέρος του καλύμματος δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας που απομένει και τις προειδοποιήσεις και η έγχρωμη οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) ενσωματωμένη στη λαβή του βραχίονα παρέχει επίπεδο μπαταρίας, ταχύτητα λειτουργίας και υπολειπόμενη απόσταση και ώρες. Κάθε πτυχή θα σχεδιαστεί με την ίδια προσοχή στην ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία όπως όλα τα προϊόντα Tohatsu. Η ηλεκτρική εξωλέμβια Tohatsu 4,0 kW θα παρουσιαστεί στη Διεθνή Έκθεση Σκαφών του Μαϊάμι 2024 και προγραμματίζεται να είναι διαθέσιμη στις αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά και της Ευρώπης το 2025.